Mesh

Written in

by

Mesh is shot in Töölönlahti in Helsinki. In the doctoral artistic research project, this video examines the choreographic and embodied relation and interdependence in between the notions of place and space. As a place, Töölönlahti can be described as a popular recreation ground. From the localizing movements of Töölönlahti, I got interested in what happens in between two different parallel conditions on-site when they are coupled with the characteristic activity that identifies this place, namely walking. What kind of space is exposed through this simple choreographic gesture on site?

Duration: 2 minutes

Camera: Vincent Roumagnac

FIN

Mesh on kuvattu Helsingissä Töölönlahdella. Video on osa tilan ja paikan välisten suhteiden tarkastelua tohtorin tutkintoon johtaneessa koreografiatutkimusprojektissani. Paikkana Töölönlahtea voisi kuvailla suosituksi ulkoilualueeksi. Töölönlahtea paikantavassa liikehdinnässä kiinnostuin siitä mitä Töölönlahdella olevan kahden erilaisen ruumista ympäröivän rinnakkaisen olosuhteen välillä tapahtuu, kun ne linkitetään ja kytketään yhteen tätä paikkaa identifioivalla toiminnalla, kävelyllä.

Kesto: 2 minuuttia

Kamera: Vincent Roumagnac

Tags

Website Powered by WordPress.com.