search instagram arrow-down

 

Mesh

Mesh is shot in Töölönlahti in Helsinki. In the ongoing research, this video examines the choreographic and embodied relation between place and space. As a place, Töölönlahti can be described as a popular recreation ground. From the localizing movements of Töölönlahti, I got interested in what happens in between two different parallel conditions on-site when they are coupled with the characteristic activity that identifies this place, human walking. What kind of social, physical, and mental space, or structure of place, is exposed through this choreographic gesture on site?

Duration: 2 minutes

Camera: Vincent Roumagnac

///

Mesh on kuvattu Helsingissä Töölönlahdella. Video on osa tilan ja paikan välisten suhteiden tutkimista käynnissä olevassa koreografiatutkimusprojektissani. Paikkana Töölönlahtea voisi kuvailla suosituksi ulkoilualueeksi. Töölönlahtea paikantavassa liikehdinnässä kiinnostuin siitä mitä Töölönlahdella olevan kahden erilaisen ruumista ympäröivän rinnakkaisen olosuhteen välillä tapahtuu, kun ne linkitetään ja kytketään yhteen tätä paikkaa identifioivalla toiminnalla, ihmisen kävelyllä.

Kesto: 2 minuuttia

Kamera: Vincent Roumagnac
This entry was posted in ///.