Mesh

Mesh is shot in Töölönlahti in Helsinki. As a place, Töölönlahti can be described as a popular recreation ground. From the localizing movements of Töölönlahti, I got interested in what happens in between two different parallel conditions on-site when they are coupled with the characteristic activity that identifies this place, human walking.

Camera: Vincent Roumagnac

Duration: 2 minutes.

///

Mesh on kuvattu Helsingissä Töölönlahdella. Paikkana Töölönlahtea voisi kuvailla suosituksi ulkoilualueeksi. Töölönlahtea paikantavassa liikehdinnässä kiinnostuin siitä mitä Töölönlahdella olevan kahden erilaisen ruumista ympäröivän rinnakkaisen olosuhteen välillä tapahtuu, kun ne linkitetään ja kytketään yhteen tätä paikkaa identifioivalla toiminnalla, ihmisen kävelyllä.

Kamera: Vincent Roumagnac

Kesto: 2 minuuttia.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

%d bloggers like this: