Meteor

Written in

by

.

Meteor is a project which combines an artistic research essay and a Twitter -account PlanetaryMovements, which is also printed as a publication. The project is an inquiry to the choreographic techno-eco-somatic practice, which explores the relation between the immediacy of the somatic practice and the hypermediacy of tweeting. How does the choreographic and choreographic language emerge in between these practices? How do they operate together as choreographic embodiment in a planetary scale?

The project includes a reading performance in which the Planetary Movements publication including 100 tweets are read. The audience can follow the reading with their own copy of the publication.

FIN

Meteor on taiteellisen tutkimuksen essee, astrokoreografia ja Twitter tili nimeltä PlanetaryMovements, joka on myös painettu taiteelliseksi julkaisuksi.  Projekti tarkastelee koreografista tekno-eko-somatiikkaa, jonka keskiössä on planetaarisen liikkeen ruumiillistaminen twiittaamisen kanssa. Miten välitön kokemuksellinen praktiikka ja sen mediointi Twitteriin työntää esiin koreografista materiaalia ja kieltä joka saavuttaisi ruumiillisen koreografisen kokemuksen?

Projekti sisältää lukuesityksen, jossa Planetary Movements -julkaisun 100 twiittiä luetaan niin että yleisö voi seurata luentaa julkaisun kanssa.

.

MeteorJurmo1

Tags

Website Powered by WordPress.com.