MeteorJurmo1

Meteor is a project which combines an artistic research essay and a Twitter -account PlanetaryMovements. It is an inquiry to the choreographic techno-eco-somatic practice, which explores how the immediacy of the somatic practice and the hypermediacy of the body using technological device mediate each other? How does the choreographic emerge in between these practices? How do these intimate processes create choreographic potentials and how do they operate together as choreographic embodiment in a planetary scale?

FIN

Meteor on taiteellisen tutkimuksen essee, astrokoreografia ja Twitter tili nimeltä PlanetaryMovements.  Projekti kaivautuu koreografisen tekno-eko-somatiikan pariin, jonka keskiössä on planetaarisen liikkeen ruumiillistaminen teknisten apuvälineiden käytön kanssa. Miten välitön kokemuksellinen praktiikka ja sen mediointi Twitteriin  työntää esiin koreografista materiaalia?