spofTokyo

spof refers to the words ‘single point of failure’ and here I think of it loosely as a flaw in an ability to recognize the motional surrounding circumstance and changes in the materiality of it. This flaw produces spoffing and a spof. Through spoffing, I experiment with the relation in between place and space, in between the sense of place and sense of space, and in between the experience of place and experience of space. How are these two notions, place and space, interdependent? How does the interdependence activate, produce, or generate a choreographic body?

spof is a durational on-going process. So far I have spoffed in New York City, Tokyo,  Busan, and Barcelona.

spof_Busanweb

 

FIN

spof viittaa sanoihin ‘single point of failure’ ja tässä yhteydessä ymmärrän projektin nimen särönä kyvyssä tunnistaa liikkeellistä ympäröivää olosuhdetta ja sen muuttuvaa materiaalisuutta. Projekti tuo esiin tilan ja paikan välistä toisistaan riippuvaista suhdetta.

spof on prosessuaalinen työ ja se on tarkoitus asettaa esille koreografisena installaationa sekä taiteellisena ekspositiona. Tähän mennessä spof on toteutunut New Yorkissa, Tokiossa, Busanissa, ja Barcelonassa.

spofbcn2017'