spof

Written in

by

.

spof refers to ‘single point of failure’. This point or flaw produces ‘spoffing’ and a spof. Simultaneously, spoffing relates to the rotational axis of the planet Earth, which is approximately 23,5°. Thus spof is a choreographic experiment with the relation between place and space, between the sense of place and sense of space, and between the experience of place and experience of space in a planetary scale.

spof is an ongoing experiment-in-process. So far I have spoffed in San Francisco, Tokyo, Busan, Helsinki, Paris and Barcelona.

.

spof_Busanweb

.

FIN

spof viittaa sanoihin ‘single point of failure’ ja tässä yhteydessä se tarkoittaa eräänlaista säröä. Tämä särö aiheuttaa spoffauksen ja spoffin. spof on suhteessa maapallon pyörimisakselin kaltevuuteen, joka on noin 23,5°. Projekti tarkastelee tilan ja paikan koreografista suhdetta planetaarisessa mittakaavassa. Tähän mennessä olen spoffannut San Franciscossa, Tokiossa, Busanissa, Helsingissä, Pariisissa ja Barcelonassa.

.

spofTokyo

Tags

Website Powered by WordPress.com.