charpkiasmagood1.jpg

#CHARP_solo is a version of #CHARP for one performer. The solo was developed for the Theatre Academy Helsinki’s Performing Arts Research Centre’s Spring Research Days , which took place in Kiasma Contemporary Art Museum 25.4.2018.

Examining and inhabiting the cosmic movements, planetary orbits and rotations, solar winds, and toxic atmospheres #CHARP_solo continues the process of #CHARP as an independent astroperformance, and it can be performed in various places in- and outdoors.

Images: Outi Condit

charpsolo22

FIN

#CHARP_solo on yhden esiintyjän versio #CHARP teoksesta. #CHARP_solo on itsenäinen osa ryhmälle luotua työtä, jonka ensiesitys oli osa Esittävien taiteiden tutkimuskeskuksen avointa kevättapahtumaa Kiasmassa 25.4.2018. #CHARP_solo on työ, joka liikkuu paikasta toiseen esitettäväksi sisä- ja ulkotiloissa.