.

During the three month residency period in Tokyo Arts and Space residency in the autumn 2017, I have encountered various cultural tectonic movements. Some of these cultural invisible movements produce a difference that awakes an intimate alien, which is not coextensive with the outer space. Shapeshifter (the Yōrō series) was shot in Yōrō in Gifu Prefecture, Shapeshifter (the Kyoto series) was shot in Kyoto, and Shapeshifter (the Tokyo series) was shot in Tokyo.

Subtle gestures couple with contemporary science fiction, paradoxical queer body and space.

FIN

Työskennellessäni kolme kuukautta Tokyo Arts and Space residenssissä Japanissa kohtasin syviä kulttuurisia liikkeitä, joita voisin kutsua näkymättömiksi kulttuuristen mannerlaattojen liikkeiksi. Jotkin näistä liikkeistä aiheuttivat kokemuksia intiimistä muukalaisesta ja vieraasta, jonka olemassaolo ei ole yhteneväistä ruumista ympäröivän (kulttuurisen) tilan kanssa. Shapeshifter kuvattiin Yōrōssa, Kiotossa, ja Tokiossa.

.

kyoto3web
Images: Vincent Roumagnac

Tags

Website Powered by WordPress.com.